Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

eMAG: 1.800 de antreprenori romani participa la Black Friday, in Bulgaria si Ungaria

La o saptamana dupa ce au participat la cel mai mare Black Friday din Romania, 1.800 de antreprenori romani care vand pe marketplace participa la Black Friday in Ungaria si Bulgaria, pe 17 noiembrie. In aceste doua tari, acestia se adreseaza unei populatii totale de peste 16,5 milioane de locuitori, transmite eMAG, intr-un comunicat de presa. Comerciantii romani au pregatit 2 milioane de oferte, cu 67% mai multe fata de anul trecut.

Cu ajutorul extinderii transfrontaliere a programului Fulfilment by eMAG (FBE), de anul acesta, sellerii pot livra produsele direct din depozitul din Romania, in Ungaria si Bulgaria, la aceleasi costuri. Peste 40% dintre ofertele incluse in programul FBE care au participat la Black Friday in Romania vor participa si in Ungaria, si in Bulgaria. Prin serviciul FBE, eMAG preia intreaga logistica: receptie, depozitare, picking, impachetare, livrare, relatii cu clientii, retur.

„Comerciantii romani din marketplace au deja experienta unui Black Friday record si sunt pregatiti cu oferte foarte bune pentru a raspunde oricaror nevoi ale clientilor din Ungaria si Bulgaria, pe care acestia le-au asteptat si pentru care multi au economisit un an intreg, pentru a putea ajunge la cele mai mari reduceri din an. La fel ca in Romania, sapte din zece oferte sunt la cel mai mic pret din 2023”, explica Stejara Pircan (foto, Senior VP eMAG).

Datorita investitiilor pe care eMAG le-a facut in tehnologie si in programe menite sa sustina dezvoltarea ecosistemului e-commerce regional, vanzarile celor 53.000 de antreprenori care fac afaceri pe eMAG Marketplace au crescut cu 14% in primele luni ale anului, fata de aceeasi perioada a anului trecut. Totodata, oferta de produse listate de ei in aceasta perioada a crescut cu 31% YoY, contribuind astfel la cele peste 20 milioane de articole disponibile pe platforma eMAG in regiune.

In Ungaria, eMAG a inaugurat recent cel de-al treilea depozit propriu, la Dunaharaszti (langa Budapesta), in urma unei investitii de 100 de milioane €. In ambele tari, clientii eMAG beneficiaza de servicii flexibile de livrare la easybox, care in Ungaria a ajuns la 700 de unitati, iar in Bulgaria la 327. In ambele tari amintite, eMAG este lider in domeniul comertului digital.

Comentariu ( 1 )

  1. […] eMAG: 1.800 de antreprenori romani participa la Black Friday, in Bulgaria si Ungaria – ECOMped… […]

Leave a reply