Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Ajusto.ro: crestere de 20% YoY a cererii de mesteri profesionisti pentru casa, in 2021

Tot mai multi romani folosesc mediul digital pentru a gasi profesionisti pentru lucrarile casnice, anunta platforma online de servicii pentru casa Ajusto.ro, intr-un comunicat de presa. Lucrarile de amenajare a casei, serviciile de curatenie si cele de montaj electrocasnice au inregistrat o crestere a cererii online, cu peste 20% in anul 2021, conform rezultatelor interne ale site-ului. Pe Ajusto.ro sunt inscrisi peste 100 de profesionisti in diferite domenii (instalatii electrice, montare electrocasnice, servicii de curatatorie sau amenajari interioare), care presteaza peste 200 de servicii standard si personalizate.

„Fata de anul 2020, Ajusto.ro a inregistrat o crestere cu 20% a cererilor pentru lucrarile de amenajare, curatenie, montaj electrocasnice si alte servicii pentru casa, in contextul in care vorbim de o perioada de pandemie si izolare sociala. De asemenea, numarul de vizitatori pe site a crescut cu 22,5% fata de anul 2020 (aceeasi perioada), 88% dintre acestia fiind utilizatori noi”, transmite Iulian Maxim (foto, Manager Ajusto.ro).

Pentru 2022, site-ul online isi propune diversificarea gamei de servicii (prin extinderea celor standard), extinderea teritoriala in noi orase (in momentul de fata, serviciile sunt destinate locuitorilor din Bucuresti si judetul Ilfov) si cresterea gradului de acoperire a standardelor de operare (calitate, timp redus, pret corect, seriozitate si interactiune pozitiva). „Printre planurile de dezvoltare actuale si aflate in curs de derulare, mentionam si relatia de parteneriat dintre Ajusto si Banca Comerciala Romana, gratie careia clientii BCR care acceseaza un credit imobiliar/ipotecar beneficiaza de o reducere din partea Ajusto pentru serviciile necesare amenajarii locuintei nou achizitionate”, mentioneaza Iulian Maxim.

In plus, pentru ca planurile de viitor sa prinda contur, echipa Ajusto.ro a lansat un site nou, cu un design concentrat pe asteptarile si nevoile clientilor, pentru a sprijini cautarile romanilor care au nevoie de un specialist bun pentru lucrarile casnice. Site-ul (care e optimizat pentru utilizarea de pe dispozitive mobile) „ofera servicii de navigare si cautare imbunatatite, un continut mai bogat si instrumente online usor de utilizat de catre clienti. Functionalitatile site-ului, user experience si continutul sunt punctele forte pe care am mizat pentru noua versiune”, mai noteaza managerul Ajusto.ro.

Pe langa functia de cos de cumparaturi, care simplifica modalitatea de achizitie a serviciilor, clientii beneficiaza de:

  • conectarea rapida cu site-ul prin intermediul conturilor de Facebook, Google si Apple
  • posibilitatea de a oferi rating direct pe site pentru serviciile utilizate
  • acces la surse de inspiratie de la proiecte postate pe ajusto.ro recent finalizate
  • acces la continut de calitate sub forma de tips & tricks despre amenajarea casei si gradinii, prin intermediul blogului Ajusto.ro

Comentariu ( 1 )

  1. […] 2021, platforma a inregistrat o crestere cu 20% YoY a cererilor pentru lucrarile de amenajare, curatenie, montaj electrocasnice si alte servicii pentru […]

Leave a reply