Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Ajusto.ro estimeaza o dublare a cifrei de afaceri, in 2022

Ajusto.ro (platforma e-commerce care face legatura intre mesteri specializati si clientii in cautare de profesionisti, pentru amenajari interioare) anunta dublarea cifrei de afaceri, in 2022, fata de anul anterior. In plus, anul acesta, echipa a reusit sa depaseasca barierele lucrarilor efectuate concentrat doar in Bucuresti si Ilfov, extinzandu-si activitatea in peste 23 de orase din tara.

Ajusto.ro si-a consolidat pozitia printr-o prezenta puternica in mediul digital si bazandu-si activitatea si strategia de business pe nevoile principale ale clientilor din aceasta industrie: costuri corecte si transparente, garantia lucrarilor si echipe de profesionisti seriosi, specializati si autorizati.

„Anul acesta s-a remarcat pentru noi prin faptul ca am urmarit, in strategia de business, 2 directii: adaptarea la ce pare a fi imaginea unei crize economice si explorarea de noi oportunitati in acest context. Din aceste perspective, am stiut ca eforturile noastre trebuie sa fie concentrate pe iesirea din zona geografica traditionala a efectuarii de mici montaje, care a acoperit pana anul acesta doar Bucuresti si Ilfov. Asa am reusit ca inca din primul trimestru al anului sa depasim obiectivele setate in baza contextului actual de piata”, transmite Iulian Maxim (foto, Manager Ajusto.ro).

Printre preferintele romanilor pentru paleta de servicii  necesare casei, ajusto.ro a identificat (in 2022) un interes crescut pentru cele din zona de curatare a aparatelor de aer conditionat. Vanzarile pe acest segment de servicii standard, care se incadreaza la servicii cu pret fix, a inregistrat o crestere de 100% YoY. Alte servicii cu cresteri importante au fost cele de montaj de masini de spalat vase si haine, dar si electrocasnice pentru gatit.

In 2021, platforma a inregistrat o crestere cu 20% YoY a cererilor pentru lucrarile de amenajare, curatenie, montaj electrocasnice si alte servicii pentru casa, iar numarul de vizitatori pe site a crescut cu 22,5% fata de anul 2020.

„Daca mentinem ritmul de anul acesta, vedem posibila  o noua crestere  a cifrei de afaceri. Luam insa in calcul si situatia actuala a pietei amenajarilor si mai ales la situatia perspectivelor viitoare, de aceea ne pregatim din timp sa identificam acele oportunitati de servicii necesare si adaptate la nevoile clientilor nostri. Zona Smart Home poate fi urmatorul punct de interes din aceasta perspectiva. Este foarte important sa avem in continuare clienti multumiti de serviciile noastre si parteneri motivati sa colaboreze cu ajusto.ro”, completeaza Iulian Maxim.

Leave a reply