Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Afacerile a2t.ro au crescut cu 37% in 2019, pana la 43 milioane lei

Atu Tech (a2t.ro) anunta – intr-un comunicat de presa – ca, in 2019, a avut vanzari de 43 de milioane de lei (9 milioane €), +37% fata de anul anterior. Evolutia vine pe fondul unui interes mai mare din partea consumatorilor pentru sisteme de securitate si a investitiilor in zona de asistenta tehnica telefonica post-achizitie. Cele mai mari vanzari au fost generate de sistemele de supraveghere video, sistemele de alarma si de cele de automatizari de porti. A2t.ro este cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din Romania, conform cifrei de afaceri.

„Pentru 2020 estimam o crestere a business-ului de aproximativ 20%. Ne asteptam ca tendintele in vanzari de anul trecut sa se mentina si in 2020. Ne-am bucurat anul trecut si de o crestere a solicitarilor pentru serviciile de instalare si mentenanta, tendinta care ne-a determinat sa marim echipa in departament, sa eficientizam procesul de alocare de lucrari catre reteaua de instalatori, dar si sa recrutam noi parteneri”, transmite Sorin Felea (foto, Director Atu Tech).

„Planurile de consolidare sunt concentrate acum pe partea de migrare a site-ului pe o alta platforma, pentru a putea oferi clientilor nostri o experienta mult mai placuta pe site. Un alt proiect in care investim resurse semnificative este serviciul de instalare si mentenanta, care sa ne ajute sa fim mai rapizi in executie si sa ne asiguram ca toti partenerii nostri ofera servicii de calitate. In acest sens, avem in plan anul acesta inclusiv extinderea functionalitatilor acestui serviciu, pentru a putea oferi beneficiarului final servicii de inalta calitate”, completeaza acesta.

Leave a reply