Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Abonamentul Amazon Prime s-a lansat in Polonia

La sapte luni de la lansarea site-ului Amazon in Polonia, gigantul online a lansat si serviciul de abonament Amazon Prime. Membrii vor plati 49 de zloti (echivalentul a 12,35 $) pentru a beneficia, timp de un an, de livrare gratuita a comenzilor de pe amazon.pl si acces la serviciile de video streaming ale companiei, informeaza reuters.com.

Lansat in martie 2021, varianta poloneza a marketplace-ului cu sediul la Seattle a intesificat semnificativ competitia pe piata  e-commerce locala, care este dominata de Allegro.pl (care are o istorie de peste 20 de ani, 21 de milioane de clienti inregistrati si aproape 200 de milioane de vizite lunare). Anuntul legat de lansarea Amazon Prime in tara europeana a dus la scaderea pretului actiunilor platformei rivale Allegro. Aceasta ofera un abonament identic ca pret (49 de zloti/an), intitulat Smart!, care ofera abonatilor livrare gratuita la comenzile de peste 40 de zloti.

„Suntem extrem de incantati de modul in care clientii polonezi au acceptat serviciul Amazon.pl, lansat la inceputul acestui an”, a transmis presei Mourad Taoufiki (CEO Amazon.pl).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply