Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

60% dintre companiile mici nu au site. Google iti face unul gratuit!

google site template

Google a lansat un template SEO gratuit (intitulat „Website”), cu ajutorul caruia oricine detine o afacere mica isi poate crea un site de o pagina, citim pe searchenginejournal.com. Template-ul oferit de Google ii ajuta pe micii afaceristi carora construirea unui site li se pare ceva prea scump si prea complicat ori care nu au timpul necesar pentru asta. Si exista milioane in intreaga lume: la nivel global, 60% dintre companiile mici nu au inca un site propriu!

website google

Folosind Website, acestia pot crea in mai putin de 10 minute un landing page, care poate fi editat si de pe computer/laptop, si de pe smartphone/tableta. Noua unealta este o extensie a Google My Business (interfata lansata in 2014 de catre gigantul online si menita sa ajute afacerile locale si brand-urile sa fie gasite mai usor pe Google); prin urmare, trebuie sa fii inscris pentru a beneficia de ea.

Folosind informatiile din GMB-ul tau si urmand 3 pasi simpli (vezi foto), Website iti creeaza rapid un mini-site propriu, pe care il poti adapta ulterior, customizandu-i imginile, tema si textul, si publica. Structura standard a domeniului este„numelecompanieitale.business.site”; daca vrei sa il schimbi, poti cumpara domeniul dorit din Setarile contului tau.

Raspunde la aceasta intrebare