Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

6 intrebari pentru o strategie video online eficienta (infografic)

YouTube Brandcast 2016 – al saselea eveniment anual in cadrul caruia speakeri si experti in domeniul continutului digital au discutat despre provocarile si informatiile noi din domeniu – a avut loc recent. Iar thinkwithgoogle.com a strans cateva dintre tips-urile discutate acolo intr-un infografic edificator pentru orice brand preocupat de o strategie video online eficienta pe YouTube. Companiile ar trebui sa raspunda intrebarilor de mai jos si sa determine in ce directie se indreapta, in mediul online:

  1. Iti atingi majoritatea mobila? Ecranele mici inseamna cea mai mare oportunitate de a ajunge la cat mai multi oameni si doar pe mobile poti ajunge la cea mai mare „felie” din publicul-tinta (18 – 49 de ani), mai mare decat cea atinsa pe TV.
  2. Ajungi la tot publicul tau tinta? Daca iti faci reclama la produsul tau doar pe TV, ratezi o „felie” importanta din public, asa ca cel mai bine e sa combini TV-ul cu online-ul: companiile care si-au facut reclama doar la TV, in primetime, si-ar fi putut livra mesajul la 56% mai multe persoane din publicul-tinta (18 – 49 de ani) daca ar fi si-facut reclama si pe YouTube.
  3. Cum te raportezi la online video viewability? Pentru a avea impact pe piata, numele companiei tale trebuie sa fie auzit in patru zari, iar pe YouTube 91% dintre impresii sunt viewable, fata de media de 54%.
  4. Ce continut atrage atentia publicului tau? Anul acesta, adolescentii americani spun ca 8 din top 10 vedete influente sunt staruri pe YouTube. Peste 800 dintre creatorii de continut de pe YouTube au depasit 1 milion de subscriberi. Si 6 din 10 subscriberi spun ca view-urile unui brand au fost influentate de un creator de continut.
  5. Strategia ta video atrage dupa sine vanzari? Filmuletele online sunt un element cheie in strategia de marketing, determinand clientii sa se hotarasca sa cumpere.
  6. Esti pregatit pentru ceea ce urmeaza? Inovatiile de pe YouTube (ca realitatea virtuala sau continut video over-the-top/OTT, livrat pe micul ecran via Internet) au insemnat ca, in ultimul an, oamenii au intrat de doua ori mai mult pe YouTube folosindu-si televizoarele.

youtube brandcast

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply