Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Ne pare rau dar nu ai permisiunea sa adaugi intrebari.
Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Amazon a lansat serviciul Prime Now la Paris

amazon prime now fr

Asa cum scria ecompedia.ro la mijlocul lunii trecute, gigantul american Amazon a inclus si Parisul in lista oraselor in care este disponibil serviciul de livrare de produse Prime Now. Retailanalysis.igd.com anunta ca acum parizienii care sunt membri ai Amazon Premium pot comanda peste 18.000 de produse din 26 de categorii – inclusiv produse proaspete sau congelate –, in fiecare zi a saptamanii, intre orele 08:00 – 22:00, fiindu-le livrate in 2 ore gratuit sau intr-o ora contra sumei de 5,90 €. Singura conditie suplimentara: comenzile trebuie sa depaseasca 20 €. Inainte de a comanda, doritorii trebuie sa isi descarce aplicatia Prime Now din App Store.

Comenzile sunt expediate din centrul de distributie parizian care masoara 4.000 m2, iar managerul acestuia (Toufik Meddour) spune ca Parisul a fost ales pentru ca are cel mai mare numar de abonati Prime din Franta. Momentan, arondismentele 13, 14 si 15 si unele suburbii vor benefica doar de livrare in 2 ore.

Saptamana trecuta, Amazon.co.uk a lansat (in Marea Britanie) serviciul Amazon Fresh: membrii Amazon Prime care locuiesc in 69 de zone din centrul si estul Londrei pot comanda dintr-o varietate de peste 130.000 de produse (inclusiv alimente proaspete, lactate si produse de patiserie), care le vor fi livrate acasa intr-o ora, de la 07:00 la 11:00, in fiecare zi. Un abonament Prime costa, la britanici, 79 £.

Raspunde la aceasta intrebare