Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

2Checkout, cumparat de platforma e-commerce de plati Verifone

Platforma de plati si produse e-commerce Verifone a cumparat 2Checkout, informeaza site-ul blog.2checkout.com. „Atat 2Checkout, cat si Verifone impartasesc viziunea de a duce la simplificarea comertului modern si a permite experiente lipsite de frictiune, care permit companiilor sa-si optimizeze performanta propriei afaceri. Cu peste 14 ani in urma, 2Checkout a pornit intr-o calatorie menita sa transforme cumparaturile digitale si experientele de abonare din intreaga lume, pentru companii de toate marimile. Am avut parte de o calatorie extraordinara si am ajutat mii de clienti sa-si dezvolte afacerile, la nivel global. Acum, cand ne contiuam calatoria sub numele de Verifone, avem si mai multa putere financiara, scalabilitate, resurse, relatii si potential pe piata”, a transmis Erich Litch (Presedinte si Chief Operating Officer 2Checkout), in respectiva postare de pe blog-ul companiei.

Litch a transmis angajatilor ca planurile pe termen scurt ale 2Checkout vor fi continuate si sub noua conducere, iar clientilor – ca oferta de servicii nu va fi afectata, nu vor exista intreruperi legate de plati si servicii, iar pe termen lung compania le va oferi o eficienta operationala crescuta, mai multa inovatie si solutii mai bune.

Leave a reply