Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Marea Britanie: vizitele in magazinele fizice sunt in scadere

 

Odata cu terminarea vacantelor si cu redeschiderea scolilor, britanicii preocupati de al doilea val al infectiei cu noul coronavirus au calcat mai putin pragul magazinelor fizice. Iar asta a rezultat in prima scadere saptamanala a numarului de vizitatori din aprilie incoace, cand s-au impus restrictiile cauzate de pandemia COVID-19, anunta theguardian.com (citand date marca Springboard). Scaderea a fost de 6,3% in a doua saptamana din septembrie, comparativ cu cea anterioara.

Acest declin este cel mai mare inregistrat pana acum, in saptamana 6-12 septembrie, conform datelor Springboard, sugerand ca impactul muncii de acasa este substantial si continuu. Asta in ciuda faptului ca Guvernul incearca sa readuca angajatii la birouri, pentru a incerca sa protejeze economia britanica urbana.

Springboard mai noteaza ca mall-urile au inregistrat cea mai mare scadere a numarului de vizitatori: 9% (comparativ cu prima saptamana din luna septembrie). Magazinele din zonele comerciale ale oraselor si parcurile de retail au avut si ele scaderi de peste 5%. Capitala a inregistrat o reducere mai mica, de doar 3%, numarul de vizitatori care trec pragul magazinelor traditionale fiind in continuare cu peste 50% mai mic decat in aceeasi perioada din 2019.

Leave a reply