Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

In 2022, Amazon deschide un depozit robotizat, in Alberta (Canada)

Amazon.com Inc. va apela la roboti, pentru a colecta, ambala si trimite spre livrare produsele comandate online de catre canadieni, anunta bnnbloomberg.ca. Anul viitor, retailerul e-commerce cu sediul la Seattle va deschide un depozit in Parkland County (Alberta, Canada), a carui suprafata va atinge 5.574 m2. De aici, robotii vor trimite comenzi mici de carti, electronice si jucarii. Tehnologia este utilizata de Amazon din 2021 incoace, in depozitele proprii.

„Abia asteptam sa ne extindem operatiunile si sa cream, inca din prima zi, cariere sigure si de viitor, pentru locuitorii talentati din Alberta. Robotizarea si tehnologiile avansate ne transforma centrele de fulfilment in spatii mai sigure, in care se colaboreaza mai bine”, a transmis presei Vibhore Arora (Director Regional, Amazon Canada).

In ciuda folosirii robotilor in depozitul canadian, Amazon va angaja si peste 1.000 de lucratori full-time si part-time, in 2022. Gigantul online cu sediul la Seattle a investit, in ultimii ani, peste 600 de milioane $ in Alberta, Saskatchewan si Manitoba, avand peste 3.600 de angajati in aceste trei provincii.

Leave a reply