Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Telekom a lansat Live shop, magazin online cu un agent dedicat clientilor

Telekom Romania a lansat Live shop, un magazin accesat online, din care se transmite live si unde clientii pot interactiona telefoni sau video cu un agent, citim pe telekom.ro. Contactarea agentului este gratuita, iar Live shop-ul este accesibil atat clientilor retelei de telefonie, cat si celor care interactioneaza pentru prima data cu produsele si serviciile companiei.

Prin intermediul chat-ului de pe telekom.ro/liveshop, poti intra in legatura cu un reprezentant Telekom Romania, care te va contacteaza pe numarul de telefon ales de tine si, in timp ce discuti telefonic cu agentul, vei vedea in timp real ce se intampla in magazin (si imagini cu produsele companiei). Programul magazinului online este: luni-vineri, in intervalul 09:00-17:00. Pentru a discuta cu reprezentantul companiei, cei care acceseaza chat-ul trebuie sa-si dea consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

„Continuam procesul de digitalizare, astfel incat interactiunea clientilor cu Telekom sa fie cat mai facila. In acelasi timp, suntem bucurosi ca putem pune la dispozitia acestora noua functionalitate, prin care redam online experienta cumparaturilor din magazinele fizice. Astfel, prin intermediul Live shop-ului, clientii beneficiaza de o prezentare personalizata din partea unui agent, in care pot afla informatiile de care au nevoie si pot achizitiona produsele si serviciile de telecomunicatii de care sunt interesati. Este o alternativa eficienta si rapida pentru cei care au un program incarcat sau care doresc sa-si realizeze cumparaturile exclusiv online”, transmite Gabriel Traistaru (Director Digitalizare, Telekom Romania).

Leave a reply