Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

ABOUT YOU s-a lansat in Grecia si Portugalia

Retailerul online de Fashion ABOUT YOU, care s-a lansat in Romania in toamna lui 2019, s-a extins in alte doua tari europene, informeaza ecommercenews.eu: Grecia si Portugalia. Compania isi continua, astfel, expansiunea in Europa de Sud, dupa ce s-a extins in Spania (in martie 2021) si in Italia, in luna septembrie a acestui an. In total, retailerul opereaza acum in 26 de piete europene.

Ca si in cazul lansarilor anterioare, ABOUT YOU a intrat pe noile piete promovandu-se printr-o campanie de marketing complexa, menita sa atraga atentia amatorilor de cumparaturi de Fashion (reclame TV, radio si online). Drept urmare, in prima zi de la lansare, platforma a atras peste 500.000 de vizitatori in Grecia si Portugalia. Noii clienti au acces la peste 100.000 de produse (de la peste 1.000 de branduri) si la livrare si retur gratuita, timp de 100 de zile.

Retailerul online de Fashion estimeaza venituri mai mari cu pana la 50% pentru tot anul (adica o suma cuprinsa intre 1,63 si 1,75 miliarde €). ABOUT YOU a aparut in anul 2014, ca o subsidiara a Grupului Otto. In 2018-2019, compania (care este evaluata la peste 1 miliard $) a avut o cifra de afaceri de 461 milioane €.

Leave a reply