Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

In 2020, a2t.ro investeste 2 milioane € in produse noi si automatizarea stocului

Pentru 2020, Atu Tech (a2t.ro) a bugetat investitii de 2 milioane €, pentru a sustine cresterea vanzarilor (estimata la +20% in 2020), anunta compania, intr-un comunicat de presa. Cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din Romania (conform cifrei de afaceri) va directiona cea mai mare parte a investitiilor catre cresterea stocurilor (prin consolidarea si stabilirea de noi parteneriate, in vederea diversificarii portofoliului de produse pe categorii precum supraveghere video si accesorii CCTV, sisteme de alarme, automatizari de porti batante si culisante, sisteme de control acces), implementarea de solutii de automatizare in platforma din spatele site-ului, pentru eficientizarea timpilor de impachetare si pregatire a coletelor, de solutionare a problemelor de service si gestionarea apelurilor in relatia cu clientii.

„In 2019, am dublat stocurile de produse din portofoliu, iar anul acesta le vom majora cu 50%, pentru a reduce si mai mult timpii de livrare rapida a comenzilor, sa putem oferi clientilor preturi mai bune, la un portofoliu diversificat de produse, dar si pentru a acoperi cererea din piata”, transmite Sorin Felea (foto, Director a2t.ro). Asa cum scriam recent, afacerile companiei au crescut cu 37%, in 2019 (pana la 43 de milioane de lei/9 milioane €).

„Cautam in permanenta cei mai buni furnizori, care sa fie preocupati sa aiba in portofoliu ultimele tehnologii si produse disponibile din domeniul nostru de activitate. Ne dorim parteneri cu o viziune asemanatoare cu a noastra, care sa fie dispusi sa ia masurile necesare pentru a putea oferi produse performante, in tendinte, cu un raport corect calitate-pret. Ne dorim furnizori mari, internationali, cu departamente mari de dezvoltare care investesc in cele mai bune solutii de securitate”, completeaza acesta.

Leave a reply