Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Zitec dezvolta abilitatile digitale ale antreprenorilor, in programul The Circle

Compania de IT & digital marketing Zitec anunta, intr-un comunicat de presa, ca va coordona activitatile de dezvoltare a cunostintelor digitale pentru zeci de echipe internationale inscrise in The Circle. Acesta este un program european cofinantat prin programul UE Erasmus+ si destinat unui numar de 60 de antreprenori si freelanceri din Romania, Spania si Italia. The Circle este menit sa dezvolte competentele de afaceri si vizeaza toate stadiile de dezvoltare ale unui business – de la conceptualizare, la lansare si scalare.

Fondatorii proiectului sunt patru organizatii din cele trei tari vizate de program: Zitec si Impact Hub Bucharest (Romania), Impact Hub Madrid (Spania) si Matera Hub (Italia). Potrivit fondatorilor, modelele actuale de business au la baza un sistem de competente care s-a dovedit a fi lacunar in ceea ce priveste capacitatea sa de inovare, rezilienta si sustenabilitate intr-o perioada de turbulente si incertitudine, precum pandemia de coronavirus. In acest sens, The Circle urmareste sa dezvolte trei tipuri de abilitati: antreprenoriale, digitale si de gandire creativa in business.

Avand o experienta de peste 18 ani in dezvoltarea de solutii si servicii de transformare digitala in diverse domenii, Zitec a preluat responsabilitatea de coordonare a pachetului de cunostinte de digital wellbeing. Acesta va cuprinde ghiduri, studii de caz, povesti de succes si exercitii interactive. Vor fi abordate subiecte variate, precum crearea unei strategii digitale de succes, instrumente de colaborare, tehnologii existente, NFT-uri sau marketing digital.

„Anul trecut, multe companii au constientizat importanta digitalizarii. Ne bucuram ca facem parte din acest program si ca putem impartasi din experienta si resursele noastre catre comunitatea europeana de antreprenori si freelanceri, contribuind astfel la dezvoltarea abilitatilor acestora si a digitalizarii activitatii lor”, explica Alexandru Lapusan (foto, CEO & Cofondator Zitec).

In noiembrie 2021, Zitec va coordona continutul primului workshop online pentru dezvoltarea competentelor digitale, care se va desfasura in 3 date, cu echipe din cele 3 tari amintite. In aceeasi perioada vor avea loc si 3 webinarii pe tema „entrepreneurial wellbeing”, care vor fi urmate de un mix de intalniri online si offline, care se va incheia in februarie 2023. Prima sesiune de inscrieri din vara a inregistrat peste 300 de aplicatii. Cei care nu au reusit sa se inscrie in prima etapa au posibilitatea sa aplice aici pentru a doua runda, deschisa pana pe 3 octombrie.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply