Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Walmart va avea vanzari e-commerce de 75 de miliarde $, in acest an fiscal

Walmart a avut vanzari digitale mai mari cu 6% YoY, in al doilea trimestru al acestui an fiscal (si cu 103%, comparativ cu aceeasi perioada din 2019). Aceasta crestere nu a fost diminuata de revenirea clientilor in magazinele fizice, offline. De aceea, retailerul american estimeaza ca va totaliza venituri e-commerce de 75 de miliarde $, in 2021, citim pe modernretail.co.

Estimarile au fost anuntate recent de Doug McMillon (Presedinte si CEO Walmart). Per total, vanzarile digitale ale retailerului american reprezinta o felie mica din total: anual, Walmart vinde produse in valoare de 520 de miliarde $. Dar cele 75 de miliarde $ nu sunt de ici, de colo: prin comparatie, cam atat vindea Target pe an, inainte de pandemia COVID-19.

Cresterea de 6% din Q2 este insa una modesta, fata de cea a competitorului nr. 1, Amazon (care a depasit Walmart, devenind recent cel mai mare retailer din lume, in afara Chinei). In perioada iunie 2020 – iunie 2021, pe Amazon s-au cumparat produse in valoare de peste 610 miliarde $, in timp ce Walmart a vandut online si offline produse de 566 miliarde $.

Comentariu ( 1 )

  1. […] ce a depasit Walmart si a devenit cel mai mare retailer din lume, in afara Chinei, Amazon planuieste sa intre si mai […]

Leave a reply