Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Walmart va avea vanzari e-commerce de 75 de miliarde $, in acest an fiscal

Walmart a avut vanzari digitale mai mari cu 6% YoY, in al doilea trimestru al acestui an fiscal (si cu 103%, comparativ cu aceeasi perioada din 2019). Aceasta crestere nu a fost diminuata de revenirea clientilor in magazinele fizice, offline. De aceea, retailerul american estimeaza ca va totaliza venituri e-commerce de 75 de miliarde $, in 2021, citim pe modernretail.co.

Estimarile au fost anuntate recent de Doug McMillon (Presedinte si CEO Walmart). Per total, vanzarile digitale ale retailerului american reprezinta o felie mica din total: anual, Walmart vinde produse in valoare de 520 de miliarde $. Dar cele 75 de miliarde $ nu sunt de ici, de colo: prin comparatie, cam atat vindea Target pe an, inainte de pandemia COVID-19.

Cresterea de 6% din Q2 este insa una modesta, fata de cea a competitorului nr. 1, Amazon (care a depasit Walmart, devenind recent cel mai mare retailer din lume, in afara Chinei). In perioada iunie 2020 – iunie 2021, pe Amazon s-au cumparat produse in valoare de peste 610 miliarde $, in timp ce Walmart a vandut online si offline produse de 566 miliarde $.

Comentariu ( 1 )

  1. […] ce a depasit Walmart si a devenit cel mai mare retailer din lume, in afara Chinei, Amazon planuieste sa intre si mai […]

Leave a reply