Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

VTEX a atras investitii de 140 de milioane $

VTEX anunta, intr-un comunicat de presa, ca a atras o runda de investitii de 140 de milioane $ de la fondul SoftBank (din America Latina), in colaborare cu Gávea Investimentos si Constellation Asset Management. VTEX ofera o platforma unificata de comert, are operatiuni in 28 de tari si va folosi aceasta investitie pentru a-si continua expansiunea la nivel global si imbunatatirea solutiilor de tip cloud commerce pe care le ofera.

„In ultimii 4 ani. ne-am axat pe construirea unei platforme care sa permita dezvoltarea comertului la nivel global prin unificarea operatiunilor clientilor nostri online si offline. In tot acest timp, am deschis birouri in SUA si in UE si ne-am consolidat prezenta in America Latina. Aceasta investitie facuta de SoftBank si partenerii sai valideaza dedicarea noastra de a oferi o platforma de comert unificata, scalabila, securizata si globala”, transmite Mariano Gomide (foto st., Co-Fondator si Co-CEO VTEX).

Avand o crestere organica de 43% pe an, in ultimii 5 ani, VTEX a devenit unul dintre cei mai mari jucatori la nivel mondial pe piata comertului digital. Cu sediul central in Londra, compania a fost recunoscuta de IDC si Gartner ca un jucator de urmarit, luand in calcul nivelul ridicat de user experience oferit de VTEX, usurinta in configurare si rapiditatea implementarii platformei. La inceputul anului 2019, VTEX a achizitionat UniteU, o platforma de ecommerce cu sediul in SUA. „Achizitionarea UniteU a fost doar primul pas al unei expansiuni responsabile si consistente a VTEX in SUA. Avem planuri mari sa acceleram extinderea la nivel global si in directia inovarii de produs”, mai spune Mariano Gomide.

VTEX ofera solutii de comert la nivel global pentru 2.500 de brand-uri, printre care Levi’s, Sony, Walmart, L’Oréal si Motorola. Printre inovatiile companiei se afla tehnologia patentata de plata online fara parola, sigura si intuitiva SmartCheckout™, o retea arhitecturala de microservicii pentru a furniza fara probleme actualizari continue si VTEX IO (arhitectura de dezvoltare fara servere, care permite clientilor producerea de aplicatii web scalabile,  gata pregatite pentru productie, destinate comertului global fara necesitatea unei infrastructuri complexe). 

Leave a reply