Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

NETOPIA Payments si Alpha Bank au lansat un serviciu de transfer instant al banilor pe card

NETOPIA Payments si Alpha Bank Romania au anuntat, intr-un comunicat de presa, lansarea unui nou serviciu de transfer instant de bani si oferirea posibilitatii de a trimite credite direct pe cardul bancar. Viva Credit este primul comerciant care utilizeaza aceasta optiune de transfer de la NETOPIA Payments, pentru a oferi credite instant clientilor sai. Semnarea acordului pentru credit se desfasoara online, prin completarea unui formular de catre client, iar intregul proces de finantare este automatizat. Verificarile se realizeaza printr-un API, iar banii sunt trimisi instant pe cardul clientului.

Serviciul de transfer de bani rapid al unei finantari in cardul indicat de client este functional pentru orice industrie si poate fi folosit inclusiv pentru restituirea automata a contravalorii produselor catre clientii magazinelor online, in cazul retururilor, direct pe cardul salvat in contul inregistrat pe site-ul comerciantului.

„Ne dorim sa aducem intotdeauna servicii inovatoare atat pentru partenerii nostri, cat si pentru clientii acestora, care sa solutioneze eficient nevoile lor. Prin noua optiune de trimitere instant a banilor pentru clientii Viva Credit, dezvoltata impreuna cu Alpha Bank Romania, oferim un proces simplu, rapid si automatizat prin care acestia pot accesa rapid credite direct pe cardul bancar oricand au nevoie. Ne propunem ca aceasta solutie sa fie adoptata de cati mai multi dintre partenerii nostri, prin care vor putea inclusiv sa restituie instant clientilor contravaloarea produselor in cazul retururilor”, transmite Antonio Eram (foto, CEO & Founder NETOPIA Payments, cel mai mare procesator de plati electronice din Romania).

„Posibilitatea de a transfera instant fondurile catre beneficiar incepe sa devina o asteptare standard a clientilor din Romania. Alpha Bank Romania sustine disponibilitatea acestor servicii in diferite scenarii de utilizare din retail, asigurari si chiar pentru alte institutii financiare. Prin lansarea acestui serviciu inovator in parteneriat cu Netopia am eficientizat experienta de plata Viva Credit printr-un proces automatizat, rapid si cu o valoarea adaugata semnificativa pentru client”, completeaza Cristian Dragos (Vice-Presedinte Executiv Retail, Alpha Bank Romania S.A.).

Leave a reply