Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Vitacom Electronics: cifra de afaceri de 60 milioane lei, in 2020

Vitacom Electronics anunta, intr-un comunicat de presa, ca a incheiat anul 2020 cu o cifra de afaceri de aproximativ 60 de milioane lei, iar un sfert dintre vanzari au provenit din mediul online. Pentru 2021, compania estimeaza o crestere a CA cu pana la 10%.

Compania Vitacom Electronics vinde produse si accesoriilor electronice si planuieste ca anul acesta sa introduca noi produse in portofoliu si sa-si extinda operatiunile prin mutarea intr-un nou centru logistic, la Cluj-Napoca, in care multe dintre fluxurile de lucru vor fi automatizate. Noul centru va asigura cresterea productivitatii, prin livrarea mult mai rapida a produselor. Compania vizeaza si introducerea de noi produse in portofoliu in functie de cererea din piata. In egala masura, in 2021, Vitacom isi propune optimizarea si dezvoltarea platformelor si inlocuirea soft-urilor cu unele mai performante sau versiuni de ultima generatie.

In anul care tocmai s-a incheiat, principalul canal de vanzare a ramas piata traditionala, formata in special din revanzatori (magazine cu specific electronic, electric si accesorii IT). Cosul mediu de cumparaturi pentru un client B2C a fost de 100-150 de lei. Cele mai cautate produse din portofoliul companiei, in 2020, au fost cele din categoriile de uz casnic (robineti electrici, termometre, masini de tocat carne, aparate de tuns, incalzitoare electrice, ventilatoare). De asemenea, la mare cautare au fost produsele din categoria conectica (cablurile, prelungitoarele, bateriile) si cele necesare pentru munca/scoala de acasa (castile, camerele web, microfoanele).

„Suntem bucurosi ca am incheiat 2020 cu rezultate satisfacatoare, in ciuda faptului ca a fost un an atipic si diferit pentru toti jucatorii din piata. Cu toate acestea, am functionat in parametri optimi, iar acest lucru nu poate decat sa ne bucure si sa ne ofere incredere ca anul 2021 va fi cu mult mai bun. Ne vom axa pe dezvoltarea business-ului pe segmentul online si ne vom muta atat echipa, cat si operatiunile intr-un nou sediu, care va beneficia de un depozit gandit in asa fel incat sa creasca productivitatea operatiunilor. Acest lucru ne asteptam sa ne aduca o crestere a cifrei de afaceri cu pana la 10%”, transmite Aviva Vita (foto, Director Executiv Administrativ Vitacom Electronics).

Leave a reply