Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

VTEX isi tripleaza echipa din Romania si investeste 10 milioane € in regiune

VTEX anunta, intr-un comunicat de presa, ca va investi 10 milioane €, in urmatorii doi ani, in dezvoltarea regiunii coordonate din Romania. Pentru anul in curs, VTEX are in plan investitii de peste 3 milioane €, dupa ce, in 2020, bugetul de investitii a fost de 1,5 milioane $. VTEX este prima si singura solutie complet integrata  de comert, marketplace si Order Management System (OMS) din lume. Investitiile vor fi facute in dezvoltarea hub-ului din Romania – care adreseaza atat piata locala, cat si Polonia, Cehia, Slovacia, Bulgaria si Grecia. VTEX intentioneaza sa extinda echipa proprie de la 15 angajati (in prezent), la 45 (pana la finalul anului), sa creasca parteneriatele cu agentii de implementare si sa sustina clientii in diverse proiecte strategice.

„Implementam in Romania si in regiune cea mai complexa si completa platforma pentru comertul online, intr-o perioada in care tot mai multi business owners inteleg ca e-commerce este «the way to go» si marketplace-urile online fac parte din planurile lor imediate. Pe termen mediu, ne-am propus ca VTEX sa fie lider de piata in Romania si un jucator important in regiune, primul brand la care te gandesti atunci cand vrei sa dezvolti un business solid sau sa faci trecerea eficienta si rapida in online. Rezultatele de pana acum arata ca suntem cea mai buna alegere”, transmite Cristi Movila (foto, Growth Leader, Eastern Europe, VTEX).

In prezent, VTEX are 21 de clienti in regiunea coordonata din Romania. In 2021, compania estimeaza un portofoliu total de peste 50 de clienti in regiune. VTEX acopera deja toate industriile din Romania, avand clienti cu business-uri solide in domeniile Alimentatie, Fashion, IT&C si HoReCa, Animale de companie, Casa & Decoratiuni, care au in plan extinderea constanta si flexibilitatea de a evolua pe orice verticale, inclusiv marketplace-uri sau iesirea pe piata internationala.

„Pandemia a schimbat radical perspectivele si dorintele pietei si toti jucatorii din comert au realizat cat de important este sa fie si online. Multi au intrat, in 2020, pentru prima oara in aceasta zona, alaturi de VTEX, reusind implementari extrem de rapide pe platforma VTEX, o solutie pentru viitorul comertului, care este despre colaborare, folosirea avantajelor marketplace-ului si oferirea de experiente inegalabile clientilor”, adauga Cristi Movila. Recent, VTEX a gestionat integral migrarea pe online, in doar 4 luni, a grupului de francize Fashion Peeraj, un business extrem de complex, cu un portofoliu extins de brand-uri (ca Emporio Armani, Skechers, Swarovski, Boggi sau OVS Kids) si prezenta fizica in toata tara. Construit de la zero, noul magazinul online a fost lansat in octombrie 2020 si, dupa prima luna de operare pe platforma VTEX, a inregistrat o crestere a veniturilor de 50%, comparativ cu media ultimelor 6 luni.

Leave a reply