Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Alina Mitrica se alatura echipei Retargeting Biz, dupa 13 ani la Meli Melo

Dupa 13 ani in cadrul companiei Meli Melo, Alina Mitrica se alatura companiei autohtone Retargeting.biz, ocupand pozitia de Chief Commercial Officer si coordonand – totodata – birourile din Ungaria, Grecia si Bulgaria. „Colaborarea cu Retargeting.biz a inceput in luna decembrie 2020, intr-un moment strategic pentru companie, care pregateste doua lansari mari in acest an, prima dintre ele chiar in primele luni ale anului”, mentioneaza Alina Mitrica (foto, CCO Retargeting.biz), in comunicatul de presa care anunta informatia.

Lansarile mentionate vin dupa mai bine de doi ani de pregatire intensa si sunt extrem de asteptate de catre clientii e-commerce ai companii, venind la pachet cu schimbari majore asupra produsului existent si lansarea de caracteristici noi. „Principalul obiectiv pentru prima parte a anului este lansarea noii platforme, urmand apoi sa ne concentram pe cresterea activitatii in toate tarile in care activam, atat prin consolidarea portofoliului actual, cat si prin achizitia de noi clienti si intarirea pozitiei Retargeting Biz in piata”, transmite aceasta.

Alina Mitrica are o experienta vasta in coordonarea departamentelor de e-commerce si diviziilor de vanzari B2B. In noua ei pozitie, aceasta doreste sa aduca companiei Retargeting Biz un plus-valoare, pe partea de strategie si dezvoltare. „Am absolvit facultatea de Relatii Economice Internationale in cadrul ASE Bucuresti, specializarea Tranzactii Internationale, urmata apoi de Master in Marketing si Management International, tot in cadrul ASE. Experienta mea profesionala a fost o continuare fireasca a pregatirii profesionale, incepand cu comert exterior si continuand apoi cu pozitii manageriale in companii din HoReCa, optica medicala si apoi Fashion si Home&Deco, pentru aproape 14 ani, fiind membru in board si coordonand departamentele e-commerce si B2B in cadrul companiei Meli Melo”, explica Alina.

Prin cooptarea Alinei Mitrica, Retargeting Biz continua procesul de extindere a echipei in Romania si de selectare a unor oameni-cheie, dupa venirea Juliei Moater (de la Teleperformance) pe pozitia de Head of Customer Experience si a lui Alexandru Clain (de la Fashion Up) pe pozitia de Product Manager. In prezent, Retargeting Biz urmareste intregirea echipei de management, singura pozitie ramasa disponibila fiind cea de Head of Marketing, pentru care procesul de recrutare este deschis in acest moment.

Leave a reply