Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Vanzarile e-commerce ale companiei Apple au crescut cu 97%, in 2 ani

In ultimii 2 ani, vanzarile online ale Apple au crescut cu impresionantul procent de 97%, ceea ce a ajutat compania sa devina al treilea cel mai mare retailer online din SUA (dupa Amazon.com si JD.com), informeaza internetretailing.net, citand cifre marca TradingPlatform.

Conform analistilor TradingPlatform, este clar ca Apple beneficiaza de orientarea globala spre e-commerce si reducerea interesului consumatorilor pentru magazinele fizice, traditionale. Vanzarile scazute din perioada pandemiei COVID-19 au determinat compania Apple sa-si transforme website-ul intr-o platforma usor de inteles si navigat, simpla, care ajuta clientii sa gaseasca ce cauta si sa cumpere rapid respectivul produs. Apple foloseste in mod inteligent cardurile Apple (pe care le ofera gratuit) si le da clientilor posibilitatea de a-si da telefonul vechi in schimbul unuia nou (proces care nu pare atat de intuitiv online ca in carne si oase, la un magazin, dar care este simplu de urmat, pe site).

Brandul – ale carui magazine offline au 500 de milioane de vizitatori/an – a creat o experienta online de nota 10, pentru ca a stiut sa se puna in pielea consumatorilor si sa le ofere ceea ce isi doresc, iar asta se vede in cifre.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Comentariu ( 1 )

  1. Nu cumva cresterea asta impresionanta este data si de catre Covid?

    Lumea a stat mai mult prin casa, si-au luat mai multi laptopuri sa lucreze remote, etc…

    Cum vi se pare?

Leave a reply