Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

MalloftheEmirates.com vinde online, via WhatsApp

Magazinul online MalloftheEmirates.com (care livreaza doar in Emiratele Arabe Unite) isi ajuta consumatorii sa dea comenzi online extrem usor, direct din aplicatia WhatsApp, explica site-ul internetretailing.net. Mall-ul care se lauda cu 350 de branduri de lux a adoptat plenar ideea de comert omnichannel si ofera clientilor atat experiente de retail digitale (de pe laptopul de acasa sau de pe un dispozitiv mobil), cat si experienta traditionala, a cumparaturilor fizice.

Pe noul site e-commerce al mall-ului, clientii pot alege din produsele a peste 50 de branduri autohtone si internationale, au la dispozitie un serviciu de Digital Concierge (care ii ajuta sa aleaga cadoul potrivit pentru cei dragi) si primesc gratuit comanda acasa, in doar cateva ore. In plus, consumatorii isi pot programa pe site intalnirea cu un stilist profesionist, primind apoi sfaturi fata in fata, in Mall of the Emirates.

Daca vrei sa-ti rezervi un loc de parcare la fata locului, in avans, poti folosi aplicatia mall-ului, la sectiunea „digital reserved parking”. Spatiul liber trebuie rezervat cu minimum o ora inainte de a veni la cumparaturi si ideea este menita sa elimine (din calatoria de cumparare a consumatorilor) obstacolul legat de gasirea unui loc liber.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Comentariu ( 1 )

  1. […] de ridicare personala a comenzilor si livrare gratuita. Ideea nu e noua: asa cum scriam recent, Mall of the Emirates si-a deschis magazin online (care livreaza doar in Emiratele Arabe Unite) si permite consumatorilor sa dea comenzi direct din […]

Leave a reply