Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Uber a lansat serviciul Uber Eats in Londra

uber eats

Vesti bune pentru londonezii amatori de livrari la domiciliu: site-ul retailanalysis.igd.com anunta ca compania de taximetrie Uber a lansat serviciul Uber Eats in capitala Marii Britanii, completand – astfel – lista celor 17 orase in care era deja disponibil. Uber Eats promite „livrare de mancare la apasarea unui buton” si le ofera doritorilor posibilitatea de a comanda mancarea preferata de la restaurantul dorit,

Uber Eats este disponibil in 11 orase americane si 7 orase din afara SUA (ca Singapore, Ottawa, Paris ori Toronto). Descarci aplicatia, comanzi felurile dorite si acestea iti sosesc la usa in medie, in jumatate de ora. In Marea Britanie, mai exista serviciile similare Deliveroo (care s-a extins rapid in ultima vreme), Hungry House, Just Eat si AmazonFresh (recent deschis la Londra). Pentru a se impune pe piata, Uber ofera in prima luna de utilizare a aplicatiei livrare gratuita si, in plus, daca nu iti ajunge la usa comanda in 30 de minute, poti primi inapoi pana la 20£.

Leave a reply