Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

TikTok Storefront se inchide si lasa loc pentru TikTok Shop

In urmatoarele doua saptamani, TikTok Storefront si integrarile acestuia cu Shopify, BigCommerce, Ecwid sau Square vor disparea complet, in intreaga lume, informeaza ecommercenews.eu. Modificarea este motivata de dorinta de atragere a vanzatorilor online (si a clientilor acestora) pe TikTok Shop.

Prin intermediul TikTok Storefront, platforma asiatica permitea comerciantilor sa isi prezinte produsele pe TikTok si sa directioneze consumatorii interesati catre website-urile lor e-commerce, unde avea apoi loc achizitia. De pe 12 septembrie incolo, produsele nu vor mai fi afisate pe profilul de TikTok al sellerilor si nu vor mai putea fi integrate in clipuri video scurte, livestream-uri si reclame, deoarece platforma chineza vrea sa incurajeze tranzitia cat mai rapida spre TikTok Shop. Asta presupune ca achizitiile sa se faca direct pe TikTok (nu in magazinele online externe, ale sellerilor), via clipurilor video shoppable, sesiunilor de live shopping si tab-urilor de produs de pe paginile de profil.

Aplicatia sociala chineza vrea sa castige 20 de miliarde $, din e-commerce (in 2023) si a lansat TikTok Shop in anumite zone din Asia la inceputul lui 2022, extinzandu-l apoi in Marea Britanie si SUA.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Comentariu ( 1 )

  1. […] activi) in septembrie 2023, dupa un test inceput in noiembrie anul trecut si dupa ce a inchis TikTok Storefront, in intreaga […]

Leave a reply