Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Retargeting.biz si Frisbo, parteneriat pentru dezvoltarea magazinelor online

Daca anul 2020 a fost un an al provocarilor si invatamintelor pentru comercianti, 2021 se anunta anul oportunitatilor pentru vanzarile online. In acest context, doua dintre cele mai importante nume din sfera e-commerce-ului au decis sa vina in ajutorul business-urilor, formand un parteneriat strategic si oferind servicii complementare menite sa contribuie la dezvoltarea sectorului. Retargeting.biz si Frisbo anunta, intr-un comunicat de presa, ca ofera la pachet servicii e-commerce integrate magazinelor care doresc sa-si extinda vanzarile online la nivel national si international.

„Considerand complexitatea metodelor actuale de promovare online, precum si cresterea rapida atat a numarului de noi magazine virtuale, cat si a volumului activitatii pentru magazinele deja existente in piata, se evidentiaza o nevoie de centralizare a canalelor de promovare online, care sa usureze eforturile si sa reduca resursele umane implicate si, in acelasi timp, sa sustina cresterea vanzarilor online cu un consum optim de bugete. Ceea ce oferim noi este o alternativa avantajoasa; prin intermediul platformei noastre, oricine isi poate seta campaniile in cateva ore, fara a avea nevoie de cunostinte avansate in domeniu. Mai mult, optiunea Premium Account Management necesita si mai putin efort din partea clientilor, lasand totul in grija specialistilor nostri de cont si a specialistilor PPC certificati Google si Facebook”, transmite Rares Banescu (foto sus, CEO Retargeting.biz).

„Partea vazuta a magazinului online si a site-ului dau cele mai mari batai de cap incepatorilor din e-commerce, ajungand sa reprezinte si pana la 30% din costurile operationale ale afacerii. Pe langa acestea, partea cu adevarat nevazuta este preluarea efectiva a comenzilor, procesarea lor, facturarea, depozitarea, impachetarea, livrarea, retururile si activitatea de customer support. Toate acestea presupun procese elaborate, spatiu, angajati, sisteme software, iar pe masura ce magazinul online ia amploare, ele vor trebui scalate in consecinta. Aici aduce Frisbo plus valoare, transformand costurile fixe in costuri variabile, in functie de necesitatile operationale, minimizand efortul financiar, timpul investit si stresul implicit, maximizand profitul si focusul spre dezvoltarea de noi oportunitati”, completeaza Bogdan Colceriu (foto, CEO Frisbo).

Retargeting.biz este unul din jucatorii cu cea mai puternica crestere din piata SaaS, specializat in automatizarea si optimizarea practicilor de marketing ale magazinelor online, iar Frisbo este platforma romaneasca de smart e-fulfillment cu cea mai mare prezenta in Europa. Solutiile oferite prin aceasta colaborare elimina necesitatea investitiilor in depozite proprii, in personal specializat in IT, marketing sau logistica, ceea ce reduce costul de adaptare a unei afaceri la mediul online. Comerciantii beneficiaza de cresterea volumului vanzarilor si de optimizarea proceselor operationale, castigand astfel timp pretios, ceea ce favorizeaza inovatia si imbunatatirea calitatii si varietatii produselor.

Leave a reply