Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Tarile de Jos: 53% dintre clienti prefera shopping-ul pe smartphone (sondaj)

Olandezii estimeaza ca vor cumpara online mai mult, in urmatorii 5 ani, iar 53% spun ca vor face mai multe achizitii de pe smartphone (anul trecut, acest procent era de 48%). Asta a descoperit un sondaj anual marca Thuiswinkel.org, citat de ecommercenews.eu. Cercetarea a fost facuta pe 1.000 de respondenti din Tarile de Jos.

Sondajul de opinie a mai descoperit ca produsele pentru sanatate, infrumusetare si alimentele sunt categoriile care vor fi cel mai des achizitionate online, pe fondul faptului ca au fost impulsionate de pandemia COVID-19. Peste 20% dintre clienti au spus ca vor cheltui mai mult pe mancarea online si 26% vor achizitiona mai multe produse de infrumusetare. Aproape 60% cred ca vor comanda cel mai des de pe marketplace-urile online. O lata concluzie a studiului este ca asistentii vocali si-au pierdut popularitatea, fata de anul trecut: in 2021, 50% dintre olandezii chestionati spuneau ca vor folosi mai des aceasta metoda de achizitie, dar anul acesta procentul e mai mic de 40%.

Protectia datelor personale este importanta pentru olandezi: aproape 80 de procente cred ca afacerile online pot abuza de informatiile lor personale, iar 40% nu apreciaza reclamele personalizate. Cat despre sustainabilitate, 1 din 5 clienti din tara amintita o considera un factor decisiv, atunci cand achizitioneaza ceva de pe Internet.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply