Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

BigCommerce a intrat pe 4 piete europene: Austria, Suedia, Danemarca si Norvegia

Platforma BigCommerce – care ofera servicii SaaS proprietarilor de magazine online, gazduindu-le shop-urile si ajutandu-i sa managerieze platile online – s-a extins pe 4 piete europene noi, informeaza ecommercenews.eu. Serviciile concurentului Shopify, Magento Commerce sau VTEX Commerce Platform sunt acum disponibile si in Danemarca, Norvegia, Austria si Suedia.

Aceasta extindere vine la 6 luni de la lansarea BigCommerce in Germania, Spania si Mexic si la 12 luni de la intrarea pe pietele din Franta, Italia si Tarile de Jos. In 2021, BigCommerce avea peste 60.000 de comercianti parteneri, in 150 de tari. Coform platfomei de software, Denemarca si Norvegia sunt tarile europene in care se cheltuie cele mai mari sume pe cumparaturile online, pe cap de locuitor: 3.000, respectiv 2.300 €. Asta a si motivat expansiunea amintita.

Afacerile online din Danemarca, Norvegia, Austria si Suedia vor putea folosi cele mai noi functionalitati B2C si B2B ale platformei BigCommerce, pentru a vinde pe plan international, in mai multe limbi si monede locale, oferind experiente de shopping localizate.

„Lansarea BigCommerce pe pietele nordice si DACH (acronim pentru Deutschland, Austria, Confoederatio Helvetica – n.r.) ofera comerciantilor din aceste regiune o platforma e-commerce SaaS deschisa, puternica, scalabila si localizata, ceva ce pana acum nu li s-a oferit sub forma une solutii singulare. Cu ajutorul platformei noastre e-commerce pentru afaceri, comerciantii de orice marime au instrumentele si functionalitatile necesare (…) pentru a crea experiente de shopping frumoase si captivante”, a transmis Jim Herbert (General Manager EMEA, BigCommerce).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply