Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Target va investi 100 de milioane $ in livrari mai rapide

Target Corp. va investi 100 de milioane $, pentru a-si extinde numarul de centre de sortare a coletelor comandate online cu inca 6 locatii, anunta website-ul bloomberg.com. Retailerul american investeste in e-commerce pentru a concura cu gigantii Amazon si Walmart.

Noile hub-uri vor fi operationale pana la finalul lui 2026 (dar nu se stie inca unde vor fi construite), a transmis compania intr-o declaratie de presa. Target are deja 9 centre de sortare, amplasate in statele americane Colorado, Georgia, Illinois, Minnesota, Pennsylvania si Texas. Cele 9 hub-uri Target existente momentan isi vor dubla volumul de livrari anul acesta, depasind 50 de milioane de colete.

Target spera ca noile centre logistice sa permita imbunatatirea sistemului de livrare a doua zi. Ceva ce este la ordinea zilei pentru rivalii Amazon si Walmart. Fiecare hub logistic marca Target strange comenzi de la 30-40 de magazine locale, apoi le pregateste pentru livrarea in cartierele din zona. Conform reprezentantilor companiei, acest sistem operational este mai ieftin decat livrarea coletelor online direct din centre mari de distributie.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply