Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Suedia: injectie de capital de 2,5 milioane € in farmacia online Apotekamo.rs

Farmacia online Apotekamo.rs – care a fost fondata in Serbia si acum are sediul in Suedia – a strans 2,5 milioane €, intr-o runda de investitii recenta, citim pe ecommercenews.eu. Start-up-ul digital face parte din venture builder-ul suedez EPTI si isi propune sa devina farmacia online nr. 1 din Europa de SE. In prima jumatate a acestui an, Apotekamo si-a marit numarul de comenzi cu 740% YoY, semn ca aceste planuri nu sunt deloc unele fanteziste.

Compania va folosi cele 2,5 milioane € pentru a se extinde pe noi piete, pentru a investi in marketing si in solutiile logistice proprii. Suma ridica valoarea totala estimativa a companiei – care s-a extins in Bosnia si Herzegovina la inceputul lui 2022 – la 14,6 milioane €.

In urma acestei injectii de capital, farmacia online Apotekamo.rs este acum sustinuta financiar de fotbalistul bosniac Hasan Salihamidzic, care a jucat pentru clubul FC Bayern Munhen, unde acum este Sporting Director. Acesta a devenit al treilea cel mai mare actionar in Apotekamo si va fi inclus in campaniile de marketing ale companiei.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply