Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

SUA: Walmart a lansat un site e-commerce pentru afacerile mici si mijlocii

Walmart Inc. a lansat o platforma online dedicate afacerilor mici si mijlocii din State, imitand gigantul Amazon, care a atras IMM-urile in timpul pandemiei, informeaza retaildive.com. De Prime Day 2020, Amazon s-a mandrit cu faptul ca afacerile mici si mijlocii care vand pe marketplace au avut vanzari de peste 3,5 miliarde $, la nivel mondial. Retailerul american nr. 1 mai copiaza Amazon si din alt punct de vedere: va oferi altor afaceri mici si mijlocii sau organizatii non-profit servicii de fulfillment si livrare, prin intermediul Salesforce.

Noul website (business.walmart.com) seamana cu Amazon.com si este menit sa ofere companiilor mici si mijlocii toate produsele de care acestea au nevoie: birotica, papetarie, mobilier, alimente si bauturi, electronice – in total, peste 100.000 de produse. Acesta sunt organizate intr-o maniera intuitiva pentru orice organizatie. Si pot fi cumparate pe Internet, apoi livrare acasa sau ridicate dintr-un magazin fizic Walmart sau din parcarea acestuia. Walmart le ofera IMM-urilor americane interesate si posibilitatea de a plati un abonament pe noul website e-commerce, pentru a economisi si mai multi bani.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply