Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

SUA: vanzarile e-commerce au crescut cu 25% de la inceputul lui martie

Pe fondul pandemiei COVID-19, comertul online a determinat o crestere medie de 25% a vanzarilor zilnice, in perioada 13-15 martie, comparativ cu perioada 1-11 martie, noteaza digitalcommerce360.com, citand date Adobe Analytics. Aceasta crestere procentuala este datorata inmultirii comenzilor online de alimente (care au crescut zilnic cu 100%, in perioada amintita), a produselor cumparate pe Internet si ridicate in magazine (care au crescut cu 62% YoY, in perioada 24 februarie – 24 martie 2020) si comenzilor de echipament sportiv (care au crescut cu 55%).

Alte categorii care au inregistrat cresteri zilnice medii la mijloc de martie, comparativ cu vanzarile zilnice din ianuarie sunt: produsele dezifectante si antibacteriene (807% crestere), hartia iginenica (231% crestere), medicamente care se pot lua fara reteta (217% crestere), conserve si alimente cu termen lung de valabilitate (87% crestere).

„Consumatorii americani se orienteaza mai mult catre e-commerce in timpul pandemiei COVID-19, datorita faptului ca masurile de distantare sociala si de ramanere in case au transformat  shopping-ul online in ceva la indemana sau, in anumite cazuri, in singura modalitate de a primi bunurile de care au nevoie. Marea necunoscuta? Daca persoanele care se obisnuiesc cu shopping-ul online se vor tine de el dupa ce masurile de distantare sociala vor disparea”, explica Taylor Schreiner (Director al Adobe Digital Insights).

Aceste procente calculate de Adobe Analytics sunt confirmate de catre Departamentul de Comert American (care noteaza ca, in primul trimestru din 2019, vanzarile digitale au crescut cu 11,9% YoY) si de catre platforma de marketing Emarsys si platforma analytics GoodData (vanzarile comerciantilor exclusiv online au crescut cu 34% YoY in SUA si Canada, iar numarul comenzilor e mai mare cu 52% YoY; retailerii axati in special pe magazine fizice au vanzari mai mari cu 14% YoY si comenzi mai multe cu 32% YoY).

Leave a reply