Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

SUA: Uber Eats livreaza dovleci si kituri de sculptare, de Halloween

Compania de ride-hailing Uber face inca un pas in domeniul livrarilor de comenzi online, informeaza cnet.com. In anumite regiuni din Statele Unite, Uber Eats va oferi produse de sezon, inainte de sarbatorile importante din cursul anului, pentru a marca respectiva ocazie. Proiectul (intitulat „The Holiday Shop”) a inceput pe 1 octombrie si prima sarbatoare tintita este cea de Halloween: pasionatii de dovleci sculptati isi vor putea comanda prin aplicatie un dovleac si un kit de instrumente pentru sculptarea acestuia; combinatia de produse le va fi livrata apoi acasa, iar distractia poate incepe.

Abonatii Uber Pass si Eats Pass nu vor plati livrarile dedovleci on-demand de minimum 15 $. The Holiday Shop este disponibil, momentan, clientilor Uber Eats din Los Angeles, San Diego (California) si West Palm Beach (Florida). Dupa ce trece uber eatssarbatoarea de Halloween, Uber va oferi livrari similare de produse pentru Craciun.

„Scopul nostru este sa transformam Uber intr-o destinatie unde clientii stiu sigur ca gasesc tot ce le trebuie, cand le trebuie, deci creatia unui Holiday Shop (care ofera produse festive pentru diverse sarbatori) era ceva elementar”, a transmis presei Raj Beri (Global Head of Grocery and New Verticals, Uber). „In ultimii ani, am vazut ca baza noastra de clienti a devenit mai interesata de a primi acasa produsele cumparate, in locul achizitiei lor de la locatiile noastre fizice. Cu acest parteneriat, vom putea face mai multa livrari si ne vom ajuta clientii sa intre in spiritul de sarbatoare, fara a pleca de acasa sau de la birou”, a completat Brandon Helfer (Owner, Jack O’ Lanterns Pumpkin Patch, compania care a semnat un parteneriat cu Uber, pentru livrarile de Halloween).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply