Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

SUA: s-a lansat cel mai sigur card de credit din lume, Apple Card

Anuntat in primavara de compania mama, Apple Card a fost lansat recent in SUA si promite sa fie cel mai sigur card de credit virtual/fizic, citim pe apple.com. Clientii din SUA pot cere un Apple Card virtual prin Wallet app pe iPhone, il primesc in doar cateva minute si il pot folosi imediat pentru plati in magazine, aplicatii si site-uri e-commerce. Cel fizic, din titan, poate fi folosit pentru plati oriunde in lume se accepta Mastercard si se obtine dupa ce solicitantului ii este acceptata cererea pentru cel virtual in Wallet app (fiind trimis gratuit la adresa din sistem). Acesta este mai pretentios: compania are deja recomandari apropo de pastrarea lui in stare optima (evitarea contactului cu materiale si obiecte abrazive, piele, denim, alte carduri, magneti).

Apple Card nu are taxe, numar, cod de securitate CVV, data de expirare si semnatura pe el. Detinatorii nu sunt penalizati daca intarzie cu plata creditului si, in fiecare zi, primesc pe card o suma de bani (procentaj din fiecare suma platita via card) care poate fi folosita la cumparaturi via Apple Pay, pastrata pe card sau trimisa oricui, prin Messages (Daily Cash): 3% pentru toate cumparaturile in magazine fizice/virtuale Apple si Uber/Uber Eats (urmand ca noi comercianti sa se adauge listei in lunile urmatoare), 2% pentru plati prin Apple Pay) si 1% pentru utilizarea cardului virtual/fizic la orice alte cumparaturi.

„Suntem incantati de interesul coplesitor in Apple Card si de receptia pozitiva de care a avut parte. Clinetii ne-au spus ca iubesc simplitatea Apple Card-ului si faptul ca le ofera o privire de ansamblu mai buna asupra a cat au cheltuit”, transmite (in comunicatul) amintit Jennifer Bailey (Vice presedinte Apple Pay). Cardul face asta aratand utilizatorului cat si unde a cheltuit saptamanal si lunar, folosind machine learning-ul si Apple Maps.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply