Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

SUA: noul Apple Card va impulsiona platile prin Apple Pay

In vara lui 2019, americanii cu iPhone vor putea folosi pentru platile mobile contactless un nou card de credit virtual si fizic – Apple Card – creat de compania lui Steve Jobs, in parteneriat cu Goldman Sachs si Mastercard, anunta apple.com. Acesta le va arata cat au cheltuit saptamanal/lunar, unde si pe ce, iti da bani inapoi (3% din sumele cheltuite pe apple.com, Apple Store, App Store sau iTunes; 2% din orice cumperi prin Apple Pay) si nu presupune plata unor taxe anuale sau de intarziere (doar a dobanzii de credit).

Businessinsider.com a vrut sa descopere cat de atractiva li se pare clientilor ideea Apple si a efectuat un sondaj de opinie in acest sens, pe 1.022 de utilizatori de iPhone din intreaga lume. Rezultatul? Aproape 8 din 10 americani spun ca ar plati mai des cu telefonul mobil daca ar avea Apple Card. 42% dintre posesorii de iPhone au spus ca sunt „extrem de interesati” de a aplica pentru unul, in timp ce 15% spun ca nu sunt deloc interesati. Respondentii au spus ca ideea noului card ii atrage cel mai mult datorita faptului ca nu au de platit taxe (31%) – Apple Card va fi unul dintre putinele astfel de carduri de pe piata. Cardul poate da o mana de ajutor serviciului Apple Pay, care stagneaza in SUA, micsorand prapastia dintre platile fizice si cele digitale, scrie sursa amintita.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Comentariu ( 1 )

  1. […] in primavara de compania mama, Apple Card a fost lansat recent in SUA si promite sa fie cel mai sigur card de […]

Leave a reply