Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Start-up-ul romanesc Retargeting.Biz a deschis un birou in L.A.

Rares Banescu 2

Start-up-ul autohton Retargeting.Biz – lansat in 2013 si orientat spre retargetare personalizata – a deschis primul birou in Los Angeles, alaturandu-se unui grup select de SAAS-uri (Software as a Service) ce fac acest pas, transmite compania intr-un comunicat de presa. Retargeting.Biz are deja prezenta locala in Bulgaria si Polonia si poarta in acest sens discutii avansate cu parteneri din Italia.

Compania propune jucatorilor din industria e-commerce un software care sa ii ajute sa interactioneze personalizat si rapid cu fiecare vizitator, in functie de actiunile lor. Tool-ul vine cu workflow-uri definite, insa poate fi customizat de utilizatori, oferindu-le posibilitatea de a stabili modul in care interactioneaza cu clientii lor. Prin retargetarea vizitatorilor, se cresc rata de conversie si veniturile magazinelor online: pentru 200 clienti din Romania si 200 clienti din strainatate (Bulgaria, Polonia, Letonia, Lituania, Estonia, India, Vietnam si SUA) utilizeaza momentan tool-ul (din fashion, IT&C, industria bancara, home&deco, flori, sport, travel si auto), in cea mai mare parte lideri in e-commerce pe nisa in care activeaza.

De la lansare si pana in prezent, Retargeting.Biz a generat pentru companiile care il utilizeaza 40 milioane de mesaje personalizate, vanzari suplimentare de peste 8,5 milioane € la o rata medie de conversie de peste 10%. „Estimam un portofoliu de 1.000 de clienti la finalul anului 2016, iar in urmatoarele saptamani vom anunta integrari cu jucatori mari din piata de IT din Romania, Bulgaria si Polonia. Retargeting.Biz se diferentiaza de alte tool-uri de profil prin pricing bazat pe performanta, plus o abordare diferita in profilarea si comunicarea cu clientul. Imbunatatim constant softul, cu scopul de a ajuta magazinele online in comunicarea lor cu clientii magazinului. Astfel, am ajuns la 15 triggere pe email, toate suportand email reminder si SMS reminder”, transmite Rares Banescu (foto, CEO si fondator al companiei).

Leave a reply