Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Spania: platforma angro BigBuy.eu a avut o CA de 105 milioane €, in 2022

Platforma spaniola angro BigBuy.eu a generat o cifra de afaceri anuala de 105 milioane €, in 2022, informeaza ecommercenews.eu. Compania a avut in jur de 2 milioane de comenzi anul trecut si si-a marit cu 20 de procente numarul de angajati (pana la 350 de persoane).

CA a BigBuy.eu a crescut rapid, in ultimii cativa ani, mai noteaza sursa amintita. In 2020, it platforma angro totaliza vanzari de 65 de milioane €, iar doi ani mai tarziu depasea 100 de milioane €. Conform companiei, motivul acestei cresteri il reprezinta axarea pe profitabilitate, cu ajutorul propriilor resurse.

BigBuy.eu are sediul in Spania, dar cel putin 90% dintre vanzarile companiei sunt generate in afara acestei tari. Platforma listeaza 300.000 de produse, de la peste 5.000 de branduri, pe care le vinde angro. Si este cunoscuta gratie asa-numitei Multi-Channel Integration Platform, care permite vanzatorilor sa sincronizeze automat produsele BigBuy, pe mai multe canale digitale de vanzare.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply