Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

SMSLink.ro: peste 300 milioane de SMS-uri transmise in 2022 (+20% YoY)

SMSLink.ro raporteaza – intr-un comunicat de presa – o crestere cu peste 20% a traficului SMS in 2022, comparativ cu anul anterior, ajungand la peste 300 milioane de SMS-uri (peste 820.000/zi). In plus, portofoliul de clienti a crescut la peste 1.950 de clienti corporate si IMM-uri.

SMSLink.ro este unul dintre principalii furnizori de servicii SMS din Romania. Anul trecut, cifra de afaceri a ASTINVEST (compania care opereaza platforma SMSLink.ro) a fost de peste 46,66 milioane de lei (fata de peste 38,99 milioane de lei, in 2021). „Comparativ cu trimestrul 1 2022, la nivelul trimestrului 1 2023, inregistram o crestere aproximativ 20% si estimam ca aceasta crestere se va mentine si pe parcursul anului”, noteaza Alexandru Stupar (Director ASTINVEST).

„Rata de deschidere/citire a unui SMS este de 98%, deschiderea/citirea fiind realizata in primele minute de la receptionarea SMS-ului. Mai departe, daca vorbim de SMS marketing, in medie, rata de engagement a SMS-urilor este de 6-8 ori mai mare decat rata de engagement a e-mail-urilor. Rata de conversie, in mod evident variaza de la industrie la industrie si de la brand la brand, fiind influentata direct de diversi parametri precum awareness-ul si increderea in brand, atractivitatea promotiei, dar si alti parametri care influenteaza orice alt canal de marketing. Avantajul principal al SMS-ului este ca acesta este citit intr-o proportie de 98%, astfel contextul este semnificativ mai favorabil in comparatie cu alte canale de marketing direct, influentand astfel in sens pozitiv rata de engagement si mai departe rata de conversie”, completeaza acesta.

Platforma SMSLink a fost lansata in 2008, iar ideea a fost aceea de a furniza o solutie SMS completa si usor de utilizat, pentru companiile de orice dimensiuni.  In prezent, SMSLink este integrat cu peste 2.000 de aplicatii on-demand si on-premise: principalele platforme e-commerce (Magento 1 & 2, OpenCart, WooCommerce, PrestaShop, CS-Cart), principalii furnizori de solutii e-commerce on-demand din Romania (Gomag, Blugento, Extended, Famshop) si internationali (Shopify si VTEX) si principalele platforme de automation de la nivel global (Microsoft Power Automate, PowerApps, Azure Logic Apps, Zapier, Integromat, Make, RapidAPI si UiPath).

Comentariu ( 1 )

  1. […] SMSLink.ro: peste 300 milioane de SMS-uri transmise in 2022 (+20% YoY) – ECOMpedia […]

Leave a reply