Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Germania: Amazon primeste retur produse neambalate, in pachetomate DHL

Consumatorii germani pot returna produsele comandate online pe Amazon in lockere DHL, fara a mai fi nevoiti sa le ambaleze in cutia Amazon in care le-au primit. Ecommercenews.eu anunta ca Amazon si DHL lucreaza din 2022 la acest sistem de retur mai accesibil pentru consumatori.

Produsele returnate trebuie sa fie ambalate doar in ambalajul propriu. Pachetomatele DHL integrate in acest sistem au pungi de hartie speciale, in care clientii baga produsele. Apoi trebuie doar sa arate codul QR creat de Amazon: lockerul DHL va printa o eticheta si produsul va fi trimis inapoi. In plus, toate centrele de curierat DHL din Germania vor avea disponibile aceste pungi pentru retur si vor putea genera etichete de retur. Toate produsele returnate de clientii Amazon sunt ambalate in cutii mari si trimise inapoi in maximum 7 zile.

Lansat in toamna trecuta in cateva zone, serviciul a fost foarte bine primit de catre consumatori si, de aceea, va fi acum extins in intreaga tara. DHL a transmis ca, de pe 10 octombrie 2022 incoace, peste 13 milioane de colete au fost returnate astfel, de catre clientii Amazon germani, in reteaua proprie.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply