Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Smart Bill, liderul pieței de facturare primește o investiție

smart-bill-mare

Catalyst România, fondul local de private equity pentru creştere şi venture capital dedicat României și GECAD Group se alătură acționariatului companiei Smart Bill, cel mai important furnizor local de servicii SaaS (software as a service) pentru facturare investind in peste 1 milion de euro în această platformă de facturare și contabilitate. 

“Suntem încrezatori că Smart Bill poate să crească în continuare foarte rapid, peste avansul pieței de servicii cloud pentru afaceri din România. Evoluția accelerată este potențată de investiția realizată, precum și de echipa excelentă de antreprenori și management”, a declarat Marius Ghenea, Investment Director al 3TS Catalyst România, cel mai activ fond de investiții dedicat IMM-urile din sectorul Tehnologie – Media – Telecom (TMT) de pe piața locală.

 „Pentru Smart Bill această investiție înseamnă trecerea la un alt nivel. Pe lângă aportul de capital, un mare câștig îl constituie faptul că îi vom avea alături pe Marius Chenea și Radu Georgescu, doi antreprenori cu renume și experiență în construirea de companii valoroase de la zero. Ei ne vor ajuta, cu siguranță, să luam cele mai bune decizii. Obiectivul pentru următorii ani este de a ne consolida poziția de lideri ai pieței de facturare  și gestiune cloud din România, dar și urmărirea de alte oportunități, cum ar fi facturarea electronică sau chiar intrarea pe alete piețe emergente, similare cu piața românească.” , a completat Radu Hasan, CEO al Smart Bill

Smart Bill este cel mai utilizat program de facturare și gestiune contabilă în România. Serviciul este folosit de peste 33.000 de clienți ce emit 1 milion de facturi lunar, facturând  anual sume de peste 2 miliarde de euro. Din 2014, sistemul Smart Bill este accesibil și în cloud, oferind acces permanent către mai mulți utilizatori simultan. Cu acest sistem facturile, chitanțele sau avizele se emit în mai puțin de 30 de secunde. Platforma este și mobile friendly si permite operarea de pe dispozitivele mobile dar și interconectarea cu alte aplicații, totul la o securitate garantată.

Leave a reply