Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Alibaba Group s-a bagat pe piata realitatii virtuale

Alibaba

Gigantul chinez din domeniul e-commerce, Alibaba Group Holding Ltd., a anuntat recent ca si-a deschis propriul laborator de cercetare in domeniul realitatii virtuale (VR), aflam de pe europe.chinadaily.com.cn. GnomeMagic Lab isi propune sa transforme Alibaba (companie care se lauda cu 400 de milioane de clienti) intr-un nume care sa conteze pe aceasta piata, integrand realitatea virtuala in experienta de shopping. „VR le-ar putea permite clientilor sa cumpere virtual pe Fifth Avenue, in New York, din propriile case”, a spus Zhao Haiping (fost inginer la Facebook, actual membru al echipei GnomeMagic Lab) intr-un comunicat de presa.

Primul proiect asupra caruia se va concentra nou infiintatul laborator al Alibaba este crearea celui mai mare depozit de bunuri 3D. Inginerii companiei au creat imagini VR pentru sute de produse si se lucreaza la un sistem de standardizare 3D. Firma de consultanta iResearch Consulting Group  estimeaza ca piata VR chineza va vinde produse in valoare de peste 880 de milioane de dolari anul acesta (5,6 miliarde de yuani), deci Alibaba are toate sansele sa dea lovitura.

Leave a reply