Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Shopify a lansat un nou serviciu e-commerce: e-mail marketing

Shopify si-a extins platforma e-commerce cu un produs nou – Shopify Email, informeaza site-ul techcrunch.com. Shopify Email este prezentat de catre Craig Miller (Chief Product Officer, Shopify) drept „primul produs de tip e-mail creat special pentru e-commerce”, fiind integrat in magazinul online al comerciantilor care utilizeaza Shopify. Astfel, acestia pot sa isi adauge produsele usor in mesajele trimise (cu link catre acestea), pot vedea concret daca vreun client a adaugat in cosul virtual sau a cumparat vreunul dintre produsele din e-mail-urile trimise si pot crea segmente de clienti, pe baza datelor Shopify. Noul serviciu este disponibil momentan gratuit, in faza de test, pentru un numar limitat de comercianti online, urmand ca in 2020 sa fie lansat la scara larga si contra cost.

„Suntem extrem de mandri de faptul ca astfel devenim experti pentru clientii nostri. Majoritatea respondentilor din sondajele facute de noi nu inteleg valoarea segmentarii, asa ca ne-am permis sa punem noi la punct lista corecta care le aduce un plus-valoare”, a explicat Michael Perry (Director of Product for Marketing Technology, Shopify).

Shopify Email este cea mai recenta noutate a companiei amintite, care a lansat anul acesta o linie hardware pentru magazinele offline (un cititor de carduri si un stand pentru tablete care pot fi montate la casa de marcat) si Google Smart Shopping (un instrument digital care permite vanzatorilor online sa  creeze o campanie prin stabilirea unui buget zilnic, de optimizare ocupandu-se machine learning-ul). Aceste inititative sunt menite sa sublinieze faptul ca Shopify se prezinta drept o companie care poate face legatura dintre ramura offline si cea online a aceleiasi afaceri, permitand comerciantilor sa stie exact ce stocuri au in orice moment si sa ofere clientilor posibilitatea de a comanda online si a ridica produsele din magazinul fizic.

Leave a reply