Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Foodpanda.ro: vanzarile online vegane au crescut de 6 ori, in ultimul an

Foodpanda.ro (cea mai mare platforma de food ordering din Romania) transmite, intr-un comunicat de presa, ca vanzarile online de preparate vegane au crescut de 6 ori in ultimul an si de 40 de ori fata de 2017. Pentru 2020, compania estimeaza o crestere cu circa 50% a vanzarilor din acest segment.

„Observam o crestere spectaculoasa a comenzilor cu preparate vegane inregistrate pe platforma, mai ales in ultimii doi ani, fapt ce arata ca multi dintre clientii nostri incep sa acorde o atentie mai mare stilului alimentar. De asemenea, numarul tot mai mare de restaurante cu specific exclusiv vegan, precum si diversitatea preparatelor care nu contin ingrediente de origine animala (de la salate si burger vegan, la deserturi vegane) au contribuit semnificativ la cresterea numarului de comenzi”, transmite Andreea Petrisor (Managing Director Delivery Hero Romania, grupul din care face parte platforma foodpanda.ro).

In medie, clientii vegani ai platformei opteaza pentru aproximativ 4 feluri de mancare la fiecare comanda. Valoarea medie a unei astfel de comenzi este de peste 65 lei. Potrivit datelor companiei, in topul oraselor in care se inregistreaza cele mai multe comenzi cu preparate vegane se afla Cluj-Napoca, Bucuresti, Iasi, Brasov si Oradea. In prezent, pe foodpanda.ro sunt listate 34 de restaurante cu specific exclusiv vegan, dintre care 12 in Capitala.

Leave a reply