Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Serviciile NETOPIA Payments, disponibile comerciantilor VTEX

NETOPIA Payments anunta, intr-un comunicat de presa, ca a incheiat un parteneriat cu VTEX, platforma enterprise de comert digital cu ajutorul careia brandurile si retailerii isi gestioneaza operatiunile de comert. Integrarea solutiilor celui mai utilizat procesator de plati electronice din Romania ofera comerciantilor VTEX optiuni de plata multiple si intuitive, pentru a le eficientiza procesele online: de la imbunatatirea ratei de conversie, la simplificarea experientei de plata a clientului final si suport dedicat din partea specialistilor NETOPIA Payments.

Astfel, retailerii care folosesc platforma VTEX vor avea la dispozitie optiuni precum: plata cu un singur click printr-o solutie tokenizata, plata in marketplace, plata prin accesarea unui link, plata in rate si plata recurenta.

„NETOPIA Payments se numara printre pionierii solutiilor de plati online din Romania. Am fost prima companie care a folosit inovatia si ultimele tehnologii disponibile in fiecare serviciu oferit, ceea ce ne-a stabilizat ca lider de piata de peste 10 ani. Parteneriatul cu VTEX este natural deoarece rezonam la nivel de viziune si punem la fel de mult accentul pe calitate si evolutie. Suntem convinsi ca unindu-ne fortele vom avea impact acolo unde conteaza cel mai mult: dezvoltarea ecommerce-ului local, retaileri care vand mai mult si in siguranta”, transmite Horia Grozea (foto, Director Vanzari, NETOPIA Payments).

„Exista multipli factori care pot influenta parcursul unui cumparator intr-un magazin online, dar un lucru este cert: el se va incheia intotdeauna in pagina de checkout. Accesibilitatea si diversitatea metodelor de plata joaca un rol urias in succesul acestei etape. Mai mult, exista cumparatori care prefera anumite magazine exclusiv datorita metodelor de plata puse la dispozitie. Din acest motiv, credem ca integrarea cu NETOPIA Payments va da ocazia clientilor nostri sa-si mareasca numarul de comenzi si sa-si extinda baza de cumparatori, fara a fi nevoie de dezvoltari suplimentare”, declara Cristi Movila (foto, Eastern Europe General Manager & EMEA SVP, VTEX).

Parteneriatul dintre NETOPIA Payments si VTEX este o decizie strategica in contextul cresterii retailului online si a deschiderii cumparatorilor catre noi metode de plata precum BNPL (Buy Now Pay Later), plata prin link sau plata cu monede alternative. Pe langa aceste solutii, evolutia pietei e-commerce a dus la aparitia a tot mai multor marketplace-uri, cresterea numarului de magazine online B2B si cresterea interesului pentru abordarea Direct-to-Consumer (D2C). Consecinta a fost nevoia unor integrari si sisteme care sa ajute cumparatorii sa se adapteze, integrari pe care VTEX le-a pus intotdeauna la dispozitia clientilor in mod nativ.

Leave a reply