Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

SendSMS.ro a incheiat un parteneriat cu platforma e-commerce BaseLinker.com

Compania specializata in SMS marketing si mobile advertising sendSMS.ro anunta, intr-un comunicat de presa, incheierea unui parteneriat cu BaseLinker.com. Aceasta este o platforma de integrari si automatizari e-commerce care permite gestionarea si automatizarea proceselor unui magazin online dintr-o singura interfata. In cadrul unui singur sistem si al unui singur abonament, ai acces la platforme de tip marketplace, curieri si sisteme de contabilitate, gestionezi comenzi din mai multe surse, emiti facturi, generezi AWB-uri, expediezi colete si trimiti notificari clientilor.

Integrarea modulului sendSMS ofera utilizatorilor BaseLinker posibilitatea de a crea sabloane pentru SMS-uri sau mesaje chat si de a le trimite in bloc destinatarilor din lista de comanda indicata (de exemplu, informatii privind statusul comenzii, reduceri sau promotii, mesaje de multumire pentru achizitie, cereri de feedback, mesaje personalizate de suport).

„Evaluarile pozitive ale clientilor depind atât de pregatirea corecta a coletelor, cât si de livrarea rapida. Clientii se asteapta sa fie informati despre fiecare etapa a onorarii comenzilor. De aceea, am decis ca printre integrarile noastre sa includem si module SMS. Trimiterea notificarilor SMS, RCS, Viber are loc direct din panoul BaseLinker, astfel incât intregul proces sa fie concentrat intr-un singur loc! Departamentul «servicii clienti» este eliberat de sarcini repetitive, sistemul preluând trimiterea automata de SMS-uri si e-mailuri cu informatii despre statusul comenzii, livrarii si facturii”, transmite Tatiana Sen (Co-CEO BaseLinker).

Modulul sendSMS este conectat via BaseLinker la 33 de marketplace-uri (ca Amazon, eBay sau Shopmania), 34 de platforme e-commerce (ca Magento, Shopify sau PrestaShop) si 3 aplicatii de print remote. BaseLinker nu percepe niciun comision pentru trimiterea de notificari SMS, plata efectuandu-se prin platforma sendSMS.ro doar pentru mesaje trimise, fara sa existe un cost suplimentar sau o perioada contractuala.

„Platformele de integrare si automatizare ne ajuta sa raspundem in timp real la nevoile clientilor si sa tinem pasul cu tendintele din zona e-commerce. Practic, sa economisim timp si bani si sa ne dezvoltam afacerile online. In lumea digitala de astazi, este extrem de important sa eficientizam procesele de lucru si sa automatizam sarcinile repetitive. Echipa SendSMS lucreaza continuu pentru a tine pasul cu transformarile revolutionare ale tehnologiei, dezvoltând aplicatii mobile compatibile cu platformele digitale de integrare si automatizare, caci pentru noi este evident ca asa arata viitorul”, completeaza Liviu Baltoi  (Fondator sendSMS).

Comentariu ( 1 )

  1. […] BaseLinker.com anunta – intr-un comunicat de presa – ca isi extinde operatiunile in Romania. BaseLinker si sendSMS au semnat, in urma cu 4 luni, un parteneriat care consta in conectarea modulului sendSMS la zeci de marketplace-uri si CMS-uri e-commerce, toate […]

Leave a reply