Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

S-a lansat un site local Amazon, in Turcia

Turcia a devenit a 16-a piata din lume (si prima piata in afara Uniunii Europene) in care activeaza gigantul online Amazon, odata cu lansarea amazon.com.tr, anunta venturebeat.com. Compania ofera servicii localizate (cu domeniile aferente) si depozite locale pentru SUA, Canada, Germania, Marea Britanie si Irlanda, Franta, Italia, Spania, Olanda, Australia, Brazilia, Japonia, China, India, Mexic si Singapore.

„De la lansarea Amazon, in 1995, sute de mii de clienti Amazon din Turcia au comandat milioane de produse din magazinele Amazon din intreaga lume. Astazi suntem extrem de incantati sa le oferim o selectie de milioane de produse, inclusiv unele create de peste 1.000 de afaceri locale turcesti”, a transmis cu aceasta ocazie Sam Nicols (Country Manager Amazon Turcia).

Noul website vinde produse din 15 categorii (printre care carti, electronice, jucarii, produse pentru copii, sport si outdoor), dar nu a deschis si un depozit local in tara cu o populatie de aproape 80 de milioane de persoane. Recent, Amazon a ajuns sa valoreze 1 bilion $, valoarea actiunilor scazand ulterior.

Despre Monica PopescuEntry

Raspunde la aceasta intrebare