Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

S-a lansat un site local Amazon, in Turcia

Turcia a devenit a 16-a piata din lume (si prima piata in afara Uniunii Europene) in care activeaza gigantul online Amazon, odata cu lansarea amazon.com.tr, anunta venturebeat.com. Compania ofera servicii localizate (cu domeniile aferente) si depozite locale pentru SUA, Canada, Germania, Marea Britanie si Irlanda, Franta, Italia, Spania, Olanda, Australia, Brazilia, Japonia, China, India, Mexic si Singapore.

„De la lansarea Amazon, in 1995, sute de mii de clienti Amazon din Turcia au comandat milioane de produse din magazinele Amazon din intreaga lume. Astazi suntem extrem de incantati sa le oferim o selectie de milioane de produse, inclusiv unele create de peste 1.000 de afaceri locale turcesti”, a transmis cu aceasta ocazie Sam Nicols (Country Manager Amazon Turcia).

Noul website vinde produse din 15 categorii (printre care carti, electronice, jucarii, produse pentru copii, sport si outdoor), dar nu a deschis si un depozit local in tara cu o populatie de aproape 80 de milioane de persoane. Recent, Amazon a ajuns sa valoreze 1 bilion $, valoarea actiunilor scazand ulterior.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply