Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

ABOUT YOU s-a lansat pe a 10-a piata europeana online: Romania

Dupa Germania, Austria, Elvetia, Olanda, Belgia, Polonia, Cehia, Slovacia si Ungaria, magazinul online de fashion ABOUT YOU a ajuns si in tara noastra, anunta un comunicat de presa publicat pe corporate.aboutyou.de. Magazinul online de origine germana AboutYou.ro va concura cu site-uri similare existente de ceva timp pe piata noastra e-commerce, ca Answear.ro, FashionUP.ro si FashionDays.ro. AboutYou.ro s-a lansat pe 1 octombrie si ofera peste 100.000 de produse de la peste 600 de brand-uri, unele fiind disponibile acum pentru prima oara in tara noastra.

„Pentru noi, piata romaneasca are un potential enorm. Ne asteptam sa ne dezvoltam foarte rapid aici si ne propunem sa devenim, in scurt timp, liderul pietei de magazine online de fashion. Abia asteptam sa inspiram romanii cu platforma noastra, oferta extrem de variata, livrarea gratuita si retururile gratuite”, transmite Tarek Muller (Co-fondator si Co-CEO ABOUT YOU).

Platforma ABOUT YOU a aparut in anul 2014, ca o subsidiara a Grupului Otto, si se adreseaza unui public feminin si masculin de 18-49 de ani (dar vinde si produse pentru copii), are aplicatie proprie si un total de peste 11 milioane de utilizatori activi/luna. In 2018-2019, compania (care este evaluata la peste 1 miliard $) a avut o cifra de afaceri de 461 milioane €.

Leave a reply