Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

S-a lansat Amazon Olanda (Tarile de Jos)

Gigantul online Amazon a populat site-ul Amazon.nl (care pana acum vindea online doar carti electronice) cu peste 100 de milioane de produse, din 30 de categorii, citim pe brusselstimes.com. Magazinul virtual este deschis afacerilor si clientilor belgieni; pana acum, acestia din urma utilizau varianta germana a site-ului si, daca au platit pentru un cont Prime pe Amazon.de, vor trebui sa isi faca un nou cont pe Amazon.nl, doar contul Amazon normal fiind transferabil.

Momentan, noul magazin Amazon local este disponibil doar in limba olandeza. Compania a anuntat ca si belgienii pot face cumparaturi la ei, livrarea fiind gratuita pentru comenzi mai mari de 20 € si ajungand la destinatie in 2-4 zile lucratoare. Popularea cu produse a Amazon.nl va reprezenta o lovitura pentru competitorii locali (Coolblue.nl si Bol.com), cred expertii in retail online. Bol.com era, pana acum, cel mai mare magazin virtual al olandezilor, cu 21,5 milioane de produse, de 4 ori mai putin decat se afla acum in oferta Amazon.

Gigantul online cu sediul la Seattle a transmis ca acest inceput este unul „modest” si ca urmeaza ca numarul de produse oferite publicului olandez sa creasca intr-o maniera considerabila, pe termen lung. Cateva mii de antreprenori locali s-au inscris deja in sistem, urmand sa isi vanda produsele pe Amazon.nl, iar biroul local vrea sa angajeze 85 de persoane momentan si pana la 400 pana la final de an.

Leave a reply