Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Romania: VTEX si PayU ofera e-shop-urilor integrarea platii cu cardul, printr-un singur click

Furnizorul global de solutii e-commerce in cloud VTEX si furnizorul global de servicii de plata PayU au dezvoltat impreuna o solutie tehnologica (API) ce le permite utilizatorilor sa faca achizitii online printr-un singur click, pe care o ofera spre implementare magazinelor online din Romania: platforma VTEX. Conform comunicatului de presa care anunta lansarea, integrarea VTEX ca genera o crestere de peste 20% a ratei de conversie pentru respectivul magazin online.

Noua solutie e-commerce permite utilizatorilor sa isi introduca informatiile de plata o singura data in platforma, operatiunea ne mai fiind necesara la plata comenzilor viitoare, deci imbunatateste experienta de shopping a clientilor si stimuleaza cumparaturile facute pe telefonul mobil. Platforma VTEX este parte integranta a SmartCheckout™, tehnologie VTEX patentata de plata online fara parola, cu un sistem de check-out rapid si transparent. Si respecta standardul de securitate PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard), cel mai inalt in domeniul platilor online.

„La nivelul pietei e-commerce, rata de conversie din Romania este de aproximativ 1%, iar rata medie de abandon a cosului de cumparaturi este de 75%. Parteneriatul dintre VTEX si PayU contribuie la  dezvoltarea industriei de comert electronic din Romania, prin imbunatatirea ratei de conversie a magazinelor online care  implementeaza platforma VTEX, lucru ce duce, in final, la cresterea satisfactiei clientilor si a increderii lor in procesul de achizitie online”, transmite Ionut Farcas (Country Manager VTEX pentru Romania).

,,Intotdeauna cautam oportunitati de a sustine cresterea comerciantilor din portofoliul nostru, iar parteneriatul cu VTEX vine sa ilustreze perfect acest lucru. Impreuna ne dorim sa le oferim cumparatorilor online cele mai bune servicii, pentru ca este simplu, sigur si rapid sa platesti cu un singur click. Drept dovada, anul acesta, in prima parte a zilei de Black Friday, 7 din 10 cumparatori si-au salvat datele cardului pentru a plati instant produsele preferate”, completeaza Marius Costin (foto, Country Manager PayU Romania).

Leave a reply