Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Marea Britanie: la Costa Coffee poti plati contactless, folosind cana de cafea

In urma unui parteneriat intre Costa Coffee si Barclaycard, britanicii pot cumpara o cana de cafea reutilizabila (botezata Clever Cup), care are integrata o tehnologie de plata contactless. Astfel, doritorii isi pot plati cafeaua de fiecare data, pe viitor, platind prin Clever Cup, citim pe finextra.com.

Cana are o baza de silicon, in care este prins un cip, ce poate fi indepartat pentru spalarea recipientului. Cipul poate fi folosit la plati contactless in orice magazin le accepta si foloseste tehnologia bPay (marca Barclaycard) – utilizatorii au acces online sau intr-o aplicatie dedicata, la soldul curent, blocarea cipului sau completarea sumei din cont. Pretul gadget-ului ecologic este de 14,99£, suma din care 1£ va fi donata Fundatiei Costa – care ofera o educatie sigura si de calitate copiilor din comunitatile in care se cultiva cafeaua.

„Tehnologia contactless a devenit din ce in ce mai prezenta in vietile noastre de zi cu zi si, prin lansarea noii Clever Cup, speram sa ne adresam acelor client pasionati de tehnologie, pentru a promova comportamente prietenoase cu mediul”, a transmis Jason Cotta (MD Costa Coffee). „Clientii de astazi vor ca plata sa fie usoara si «la indemana». Tehnolgia noastra legata de cipurile portabile permite aproape oricarui accesoriu sa devina un dispozitiv de plati smart”, a completat Rob Morgan (Director de Vanzari si Parteneriate la Barclays).

Leave a reply